Animal Flow

Az Animal Flow mint mozgásforma:

A természetes emberi mozgásokat vegyíti állatok mozdulataival, különlegessége abban rejlik , hogy az egyes mozgásmintákat un. átmentekkel fűzi össze tetszőleges sorrendben, így születik meg a “flow” melynek eredménye egy ingerekben rendkívül gazdag, kreatív és változatos mozgásforma.

Az Animal Flow visszanyúl a természetes mozgásokhoz. Mivel nem kell hozzá semmilyen eszköz, speciális felület, így szinte bárhol gyakorolható. Azokat a mozgásmintákat is feleleveníti, melyeket gyermekként könnyedén, ösztönösen végeztünk.

Miért jó?

Rendkívül jó testtudat fejlesztő hatással bír, a gyakorlatok integrálhatók akár más edzésmódszerekbe is. A fizikai képességfejlesztő hatása mellett a koncentrációt és a koordinációt is kiválóan javítja. Maga a gyakorlás teljes mértékben segít fizikailag és szellemileg is jelen lenni, leköti valamennyi érzékszervünket.

Kinek ajánlott:

Ahogy a szlogen tartja: „Movement for EveryBody”. Gyakorlatilag, mindenkinek javasolt, gyerekektől egészen felnőttekig, idősebb korosztálynak egyaránt, hivatásos portolóknak, hobbi sportolóknak. Az Animal Flow-t mindenki saját céljának, szintjének megfelelően tudja alakítani. Természetesen sérülés vagy bármilyen rendellenesség esetében körültekintően kell felmérni, hogy az adott személy milyen mértékben végezheti, vagy végezheti-e egyáltalán ezt a mozgást. Nem javasolt autodidakta módon elsajátítani.

Edzés lehetőségek:

Kis csoportban és személyi edzés keretében egyaránt. Ha szeretnél megismerkedni az Animal Flow-val, vedd fel velem a kapcsolatot.

A gyakorlatok tárháza széles, a fantáziára van bízva bizonyos szint után a gyakorlatsorok megalkotása.