Ferbonex Kupa

Gyulán jártunk a hétvégén.  A Ferbonex kupa egyre népszerűbb itthon mert nagyon jó hangulatú, igényes körülmények között rendezett verseny. Most Nagy Vera bírált, Tigivel először indultunk A1-ben.

Nagyon izgultam Tigi agility futama előtt, főleg a palló miatt mert mostanában annyira megy hogy félő beüti magát vagy leesik ha nem egyenesen fut fel rá. A kúszó kijratából nem is igazította be magát rendesen – akárhogy igyekeztem segíteni ezen, úgyhogy megbotlott a pallón, amitől persze az én koncentrációm akadt meg úgyhogy a palánk előttre tevezett olaszt elfelejtettem megcsinálni mert azt néztem a palló utáni akadályokon hogy minden ok e Tigivel nem sántikál e vagy van valami egyéb baja… Hál’ Istennek semmi. A palánk megvolt bár körömheggyel csak, utána Tig kicsit kinézett egy rossz akadályra de szerencsére figyelt rám és a jó akadályra mentünk tovább. A pálya vége tetszett, szépen megoldottuk a szlalom utáni behúzós részt, annak nagyon örültem.

Gyorsulnom kell mert az jól látszik a videókon hogy bőven van ideje akadályok között és fölött engem nézegetni, ami azt jelenti hogy túl sok ideje van gondolkodni 🙂

Eredmények:

Tig A1 I.

Jet OJ I.

Jet A3 III.